Campanya Cantem El Botó Màgic d’implicació ciutadana per la Llengua de Signes Catalana

Des de La Sembra hem ideat la campanya de divulgació de la Llengua de Signes Catalana i d’implicació ciutadana Cantem El Botó Màgic, en el marc del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat 2020.

Gràcies al videoclip col·lectiu Cantem el Botó Màgic, més de 1.500 infants i joves van participar-hi, juntament amb grans grups musicals infantils de renom com El Pot Petit, la Lucrecia, Xiula, la Damaris Gelabert, The Penguins, Vivim del Cuentu o el grup inclusiu Clams.
La iniciativa, a més, va aparèixer a alguns dels principals mitjans de comunicació del país com ara RAC1, el TN Comarques i l’InfoK de TV3, i els diaris La Vanguardia i l’Ara.

  • Idea, relat i creativitat de la campanya
  • Creació de landing page de captació
  • Guió, producció, gravació i muntatge del videoclip Cantem El Botó Màgic
  • Campanya de difusió a xarxes socials
  • Gabinet de premsa a mitjans de comunicació

La Sembra és un estudi de comunicació social. Fem campanyes, formació i assessoria posant la comunitat, la sostenibilitat, el discurs i la creativitat al centre. Les nostres propostes sorgeixen de processos participats, tenen en compte l’entorn on habiten, incorporen la mirada de gènere i els formats adaptats per a persones amb diversitat funcional. Contacta’ns