Estudi sobre la perpetuació dels rols de gènere en la infància

Des de La Sembra hem participat de la redacció de l’Estudi sobre la perpetuació dels rols de gènere en la infància a través de l’anàlisi de la inscripció a les activitats extraescolars de Sant Cugat, un treball fet junt a l’entitat socio educativa Paidos i el centre d’acompanyament familiar Familiaritats Diverses.

L’estudi inclou l’anàlisi de dades de més de 3.700 inscripcions en 11 escoles de Sant Cugat, conclusions, causes i estratègies per trencar amb l’estigmatització de gènere.

Inicialment l’Estudi es va publicar com a reportatge al mitjà local elCugatenc, i posteriorment RAC1 (minut 28), RNE (minut 53) i La Vanguardia se’n van fer ressò.

La Sembra és un estudi de comunicació social. Fem campanyes, formació i assessoria posant la comunitat, la sostenibilitat, el discurs i la creativitat al centre. Les nostres propostes sorgeixen de processos participats, tenen en compte l’entorn on habiten, incorporen la mirada de gènere i els formats adaptats per a persones amb diversitat funcional. Contacta’ns