Monogràfics de Jornal.cat

Des de La Sembra, a través de l’equip de Jornal.cat, hem iniciat la nova línia de continguts ‘Monogràfics de Jornal.cat.’

Un recull d’entrevistes, reportatges, artícles d’opinió i d’anàlisi i notícies que giren entorn l’economia social i solidària per tal d’aprofundir en temes estratègics.

Durant el 2023, hem fet incís en temes com la transició ecosocial amb el reportatge de la sequera, els personatges de l’Arnau Monserrat, il·lustrats per l’Aida I. de Prada, sobre com la crisi ecosocial podria afectar a les persones i l’entorn a partir de 2030 o l’entrevista a Jordi Garcia de l’Apòstrof.

També la cultura cooperativa ha tingut un paper destacat en els monogràfics de Jornal d’aquest any a través de les entrevistes a personalitats destacades del sector cultural d’arreu dels Països Catalans o el reportatge sobre els festivals de música que no posen el lucre al centre.

La Sembra és una agència de comunicació social

Fem campanyes, formació i assessoria posant la comunitat, la sostenibilitat, el discurs i la creativitat al centre. Les nostres propostes sorgeixen de processos participats, tenen en compte l’entorn on habiten, incorporen la mirada de gènere i els formats adaptats per a persones amb diversitat funcional.

Contacta’ns >

Desplaça cap amunt