Compartim el nostre Balanç Social 2023

29/12/2023 –
Presentem el nostre Balanç Social 2023. Aquest informe és l’eina de mesura de l’impacte social,  ambiental i el bon govern impulsada per la Xarxa d’Economia Solidària (XES) que té l’objectiu de promoure la transparència i l’autoavaluació de les organitzacions, visibilitzant i certificant el compromís amb l’entorn.

Tal com explicàvem a Jornal.cat el passat mes d’abril, la XES ha impulsat aquest any la nova edició del Balanç Social que manté els cinc principals eixos per mesurar l’impacte de les organitzacions des de l’àmbit econòmic, social i ambiental.

Des de La Sembra ens sumem a accions com aquestes, que tenen la vocació de crear organitzacions transparents i prendre consciència del seu impacte i gestió. 

La Sembra és una agència de comunicació social

Fem campanyes, formació i assessoria posant la comunitat, la sostenibilitat, el discurs i la creativitat al centre. Les nostres propostes sorgeixen de processos participats, tenen en compte l’entorn on habiten, incorporen la mirada de gènere i els formats adaptats per a persones amb diversitat funcional.

Contacta’ns >

Desplaça cap amunt