Engeguem el diari de l’Economia Social i Solidària – Jornal.cat

15/12/2022 –
El mitjà de comunicació permetrà consolidar un sector que està en creixement, al generar un espai d’altaveu, xarxa i referencialitat

Des de La Sembra, de la mà de la Xarxa Digital Catalana (XaDiCa), reactivem Jornal.cat com el diari digital de l’economia social i solidària.

La capçalera, activa des del 2005, reprèn la seva activitat per posar l’accent en l’economia social i solidària amb vocació de crear un altaveu dels projectes del sector i iniciatives alineades en valors. El mitjà donarà a conèixer projectes i persones d’arreu del territori, recents i històriques, innovadores i arriscades, estratègiques i humanes que opten per una economia compromesa amb les persones i l’entorn, un model en creixement que Jornal.cat acompanyarà en la seva consolidació. Tenim clar que una alternativa és possible, ja existeix i Jornal.cat l’explicarà.

La capçalera Jornal.cat sorgeix el 2005 com el primer diari digital d’economia domèstica, a partir de la unió del portal d’informació al consumidor Quins Preus!, el web d’opinió econòmica Entorns i els fòrums catalans de borsa BorsaCat. Ara, la cooperativa de comunicació social La Sembra amb un equip i valors renovats, dinamitzaran el mitjà per posar l’accent a l’Economia Social i Solidària.

La Sembra és una agència de comunicació social

Fem campanyes, formació i assessoria posant la comunitat, la sostenibilitat, el discurs i la creativitat al centre. Les nostres propostes sorgeixen de processos participats, tenen en compte l’entorn on habiten, incorporen la mirada de gènere i els formats adaptats per a persones amb diversitat funcional.

Contacta’ns >

Desplaça cap amunt