Oficilitzem l’entrada com a sòcies de ple dret al pol cooperatiu La Politja de Sant Cugat del Vallès

14/09/2023 –
Després d’un any de coneixença i participant de la dinamització del pol cooperatiu de Sant Cugat del Vallès, entrem a formar-ne part com a sòcies de ple dret.
 
Des de la constitució de la cooperativa La Sembra el setembre de 2021 hem participat del pol cooperatiu de Sant Cugat del Vallès aportant el nostre granet de sorra per consolidar un espai d’intercooperació a la ciutat que permeti generar referencialitat al sector, suport mutu i nous projectes compartits. Fruit d’aquesta implicació, al juliol de 2022 hem passat a ser-ne entitat sòcia de ple dret.
 
Les cooperatives Arqbag i Pol·len junt a l’equipament comunitari Cal Temerari van activar el pol cooperatiu de Sant Cugat del Vallès l’any 2020. Actualment, elCugatenc, Doble Via i La Sembra ens hi sumem com a sòcies. Cíclica, La Rural de Collserola i Jeroni de Moragas es mantenen com a col·laboradores i l’Institut de l’Ecoediciació s’incorpora com a sòcia en proves.

La Sembra és una agència de comunicació social

Fem campanyes, formació i assessoria posant la comunitat, la sostenibilitat, el discurs i la creativitat al centre. Les nostres propostes sorgeixen de processos participats, tenen en compte l’entorn on habiten, incorporen la mirada de gènere i els formats adaptats per a persones amb diversitat funcional.

Contacta’ns >

Desplaça cap amunt