Qui sembra, recull [Memòria d’activitat 2022]

20/03/2023 –
El 2022 ha estat l’any de l’arrencada, de la immersió, de navegar a mar obert i córrer camp a través. Ha estat un any d’aprendre sense aturador.
 

Vam engegar l’activitat de la cooperativa La Sembra el setembre de 2021 amb dues sòcies treballadores que uniem la trajectòria professional en diferents camps de la comunicació. Sumar dues rodes que giraven va fer multiplicar l’activitat, el que ens va portar un creixement exponencial només arrencar.

D’inici ho teniem clar: que anar a treballar valgui la pena. Així, vam engegar la creació d’un equip de treball professional i proper, amb il·lusió, ganes d’aprendre i vocació de transformació, amb bones condicions laborals, mirada per les cures i espai pel creixement personal. I no sempre ha estat fàcil, les relacions personals a vegades carreguen motxilles que cal afrontar, però la ferma convicció que anar a treballar valgui la pena ens ha fet intuir quin era el camí que havíem de seguir davant casa escull. 

I amb el rodatge de l’equip, el rodatge dels serveis, metodologies, i processos, avançant cap a una manera de fer pròpia de La Sembra, que ens permeti treballar a gust, alhora que aportar valor als projectes on ens impliquem.

Compartim la MEMÒRIA D’ACTIVITAT amb un recull del camí que hem avançat aquest 2022.

La Sembra és una agència de comunicació social

Fem campanyes, formació i assessoria posant la comunitat, la sostenibilitat, el discurs i la creativitat al centre. Les nostres propostes sorgeixen de processos participats, tenen en compte l’entorn on habiten, incorporen la mirada de gènere i els formats adaptats per a persones amb diversitat funcional.

Contacta’ns >

Desplaça cap amunt