Sessió de treball de l’equip de La Sembra per definir l’estratègia 2023

20/12/2022 –

La Masia la Salut de Sant Feliu, al mig de Collserola, va ser l’espai inspirador perquè l’equip de La Sembra fes la tancada estratègica de final d’any. Un matí per fer una parada tècnica i valorar sobre els objectius de la cooperativa i les il·lusions de cadascuna de nosaltres en aquest
projecte. Què penso que ha de ser La Sembra? Què m’agradaria fer-hi? Com podem aconseguir-ho? Preguntes que, amb una bona dosi de postits i converses compartides ens han permès dibuixar projectes compartits de futur.


Ens vam constituir com a cooperativa el setembre del 2021 i hem tancat un 2022 de traca: hem consolidat les línies de serveis i acompanyaments en comunicació per a fer créixer projectes amb vocació de transformació social, hem impulsat un model propi de formació grupal per a professionals, ens hem sumat a diverses iniciatives de l’Economia Social i Solidària i hem engegat el diari digital de l’Economia Social i Solidària, Jornal.cat.

Quin any!Anem posant les bases per a que el 2023 ens permeti…

SEGUIR SEMBRANT!

La Sembra és una agència de comunicació social

Fem campanyes, formació i assessoria posant la comunitat, la sostenibilitat, el discurs i la creativitat al centre. Les nostres propostes sorgeixen de processos participats, tenen en compte l’entorn on habiten, incorporen la mirada de gènere i els formats adaptats per a persones amb diversitat funcional.

Contacta’ns >

Desplaça cap amunt