Dinamitzem el SocialLab sobre comunicació de crisi amb més de 60 entitats socials

03/07/2023 –
Des de la cooperativa La Sembra hem dinamitzat la 7a edició del Social Lab sobre “Comunicació en situació de crisi” organitzat pel mitjà Social.cat a la Nau Bostik de Barcelona per a més de 60 entitats socials.
 
Durant dues hores hem aprofundit en la comunicació de crisi a través d’una introducció sobre la importància de l’estratègia i la generació de comunitat per a donar resposta a les situacions d’excepcionalitat.
 
Per aportar una experiència més vivencial a les persones assistents, les hem distribuit en 8 grups i hem recreat 8 situacions fictícies que permetessin als grups generar debat sobre possibles accions per donar-hi resposta: crisis financeres, de reputació, per canvis legislatius, per males praxis… que han permès als grups abordar diferents perspectives de la comunicació.
 
Per tancar la sessió, hem compartit les idees de cada grup generant un espai de reflexió compartida que permetés extreure les idees clau a tenir en compte per qualsevol entitat a l’hora d’abordar una situació de crisi des de la comunicació.
 
Fotografies de Jordi Borràs

La Sembra és una agència de comunicació social

Fem campanyes, formació i assessoria posant la comunitat, la sostenibilitat, el discurs i la creativitat al centre. Les nostres propostes sorgeixen de processos participats, tenen en compte l’entorn on habiten, incorporen la mirada de gènere i els formats adaptats per a persones amb diversitat funcional.

Contacta’ns >

Desplaça cap amunt